Skip to content Skip to footer

Revendicarea teritoriului

36,00 lei

Cum se face că unele biserici au parte de binecuvântare în ceea ce priveşte creşterea numerică şi spirituală a membrilor, în timp ce altele se luptă pentru supravieţuire? De ce unele biserici care au ajuns odată pe culmi acum sunt în declin? De ce anumite biserici nu reuşesc nicicum să depăşească trecutul şi tradiţiile goale care împietresc viaţa din ele? Un factor important şi adesea nerecunoscut îl constituie forţele spirituale care operează asupra clădirilor, a terenurilor şi a organizaţiilor corporative.

Există trei domenii mari de atac a puterilor întunericului. Primul este terenul pe care îl deţin duhurile rele în viaţa personală a credincioşilor. Această carte îşi propune înţelegerea slujirii de eliberare. Dacă nu crezi că creştinii pot fi demonizaţi, atunci îţi recomand cartea despre eliberare de duhurile rele scrisă de Peter Horrobin.1 Scriptura ne spune că îi putem da diavolului drepturi în viaţa noastră prin păcat (Efeseni 4:27).

Informații suplimentare

Greutate 300 g
Dimensiuni 21 × 14 cm
SKU: 26 Categorie: Etichetă: Product ID: 1326

Descriere

Descriere

Demonii nu vor pleca în linişte doar pentru că noi cântăm cântece în care spunem: „Satan nu are autoritate aici”, oricât de mult suflet am pune în aceste cântece. Trebuie să ne mărturisim păcatele şi să ne pocăim de ele, dar trebuie să ne confruntăm şi cu consecinţele păcatelor noastre, mai ales în cazul în care aceste consecinţe au deschis uşa în faţa duhurilor necurate, astfel încât ele să poată intra în viaţa indivizilor sau a unei comunităţi.

În al doilea rând, apostolul Pavel spune: Căci noi nu luptăm împotriva cărnii şi a sângelui, ci împotriva stăpânirilor, a autorităţilor şi a puterilor acestui veac întunecat, împotriva duhurilor rele din locurile cereşti. (Efeseni 6:12). Aici se face referire la puterile văzduhului. Dacă Scriptura spune că eu am oponenţi spirituali care caută să se lupte cu mine pentru a mă opri din a face voia lui Dumnezeu, atunci e nevoie ca eu să învăţ cum să le identific tacticile şi să le zădărnicesc planurile (2 Corinteni 2:11)!

Read more

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Revendicarea teritoriului”
error: Continutul este protejat!
Revendicarea teritoriului
36,00 lei