Skip to content Skip to footer

Prins în capcana controlului

36,00 lei

Centrele Ellel din toată lumea au inclus acest subiect stringent în multe cursuri de weekend. Titlul cel mai frecvent utilizat a fost „Dominare, Manipulare și Control”, prin urmare, echipa l-a denumit „Cursul DMC”, care – ce să vezi – formează inițialele numelui meu complet! Nu știu dacă asta îmi conferă o credibilitate aparte în scrierea cărții de față, cred însă cu tărie că, dacă putem înțelege acest subiect și știm cum putem să fim reabilitați, Trupul lui Cristos va avea parte de o restaurare extraordinară.

Read more

Informații suplimentare

Greutate 300 g
Dimensiuni 21 × 14 cm
SKU: 15 Categorii: , Etichetă: Product ID: 1292

Descriere

Descriere

Există o întrebare pe care orice creștin ar trebui să și-o pună: „Cine sau ce îmi controlează viața de fiecare zi?” Domnia lui Isus în viața celor mai mulți dintre noi este mereu asaltată de diferite forme de control nedumnezeiesc din partea oamenilor, a circumstanțelor, ba chiar a sinelui nostru. Controlul este cea dintâi motivație din spatele luptei spirituale ce se dă în univers. Dorința de autoritate și puterea de a exercita această autoritate constituie planul primordial și scopul lui Satan, stăpânitorul acestei lumi, cum îl numește Isus.

Pentru a-și exercita autoritatea și pentru a produce haos și distrugere în creația lui Dumnezeu, acest dușman al sufletelor are nevoie de implicarea omului. El se opune în forță creației prin răzvrătirea împotriva Creatorului.
Natura noastră inerent păcătoasă ne atrage în mod firesc pe tărâmul controlului, în virtutea dorinței noastre de a ne promova și de a ne proteja și de a reduce cât mai mult riscul de a fi răniți în relații. Controlul care nu se întemeiază pe autoritatea lui Isus produce daune considerabile în viața tuturor celor afectați. Prin contrast, autoritatea sub conducerea lui Isus aduce restaurare radicală.

Read more

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prins în capcana controlului”
error: Continutul este protejat!
Prins în capcana controlului
36,00 lei