Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cursul DESCOPERĂ

Este important ca persoanele care se înscriu la evenimentele noastre să știe că pentru noi Biblia reprezintă autoritatea în ceea ce privește convingerile și conținutul învățăturii.

Bazele credinței

Dumnezeu este Trinitate. Dumnezeu Tatăl îi iubește pe toți oamenii. Dumnezeu Fiul, Isus Cristos, este salvator și vindecător, domn și rege. Dumnezeu Duhul Sfânt locuiește în temple vii, împuternicind lucrarea Mântuitorului. Biblia este autoritatea inspirată în mod divin în ce privește credința, doctrina și conduita, fiind baza oricărei învățături.

Cursul DESCOPERĂ 

Un curs de bază, destinat bisericilor locale. Cursul are scopul edificării participanților și echipării lor în vederea slujirii „unii altora”.

Cursul DESCOPERĂ te va ajuta să aplici soluțiile transformatoare ale lui Dumnezeu, soluții care au menirea de a-ți rezolva multe dintre problemele vieții cauzate de evenimentele zilnice. Sunt soluții care vor contribui la așezarea unei temelii solide pentru toți anii care-ți stau înainte. (Din Prefața cărții Descoperă vindecarea și libertatea de Peter Horrobin, Editura Elpis: Cluj-Napoca, 2021).

Sesiunile de învățătură includ slujiri demonstrative și grupe mici în care participanții se roagă unii pentru alții. Astfel, ei pot vedea că lucrurile „funcționează”. Acest curs ne arată ce se întâmplă când Împărăția lui Dumnezeu este aproape!

Titlurile Cursului DESCOPERĂ:

Descoperă temeliile stabilite de Dumnezeu în călătoria vieții

Descoperă cum să fii supranatural în mod natural

Descoperă iubirea fără margini a lui Dumnezeu

Descoperă-L pe Dumnezeu, Cel care îți poartă povara

Descoperă vindecarea de relații greșite

Descoperă eliberarea de sub robia lui Satan!

Dacă ești pastorul unei biserici locale și ai dori ca un astfel de curs să se desfășoare în biserica ta, ne poți contacta pentru mai multe detalii.

error: Continutul este protejat!