Skip to content Skip to footer

Lynda

36,00 lei

Cartea aceasta este o mişcătoare poveste a curajului şi credinţei prin care a fost depăşită o tragedie personală. Îţi poate schimba părerea pe care o ai despre vindecare şi poate da o nouă speranţă celor ce au nevoie de ea. Ca urmare a unui accident care i-a întors viaţa pe dos, Lynda îşi relatează dramatica poveste ce a dus de la primirea unei puternice slujiri de consiliere creştină până la vindecarea extraordinară, spre uimirea doctorilor aflaţi de faţă. Miraculoasa vindecare fizică şi emoţională i-a reabilitat viaţa şi i-a redat speranţa de a se căsători şi de a avea o familie.

Povestea Lyndei demonstrează modul în care Dumnezeu produce vindecare supranaturală în fiecare sector al fiinţei umane: în duh, suflet şi trup. Principii spirituale profunde ni se limpezesc pe măsură ce ne istoriseşte ce a făcut Dumnezeu în viaţa ei. Cartea de faţă nu este doar o celebrare minunată a vindecării Lyndei, ci şi o enormă încurajare pentru toţi cei ce înaintează pas cu pas prin credinţă, punându-şi toată încrederea în Dumnezeu.

Informații suplimentare

Greutate 300 g
Dimensiuni 21 × 14 cm
SKU: 27 Categorie: Product ID: 1329

Descriere

Descriere

„Ceea ce a făcut Dumnezeu a depăşit cunoştinţele şi experienţa tuturor medicilor prezenţi acolo. Nu a fost nevoie să mai argumentăm faptul că Dumnezeu vindecă şi astăzi miraculos – văzuseră şi ei cu ochii lor.”
Peter Horrobin
Fondator şi director internaţional, Ellel Ministries International

„Credinţa îmi era puternică înainte de conferinţă, dar a atins un nivel cu totul nou după ce am fost martorul vindecării Lyndei.”
Medicul Gregory Foote M.B., B.S., F.R.A.C.G.P.

„Domnul i-a dat vindecare [Lyndei], rând pe rând, în tot trupul ei. Ca fizioterapeut, am fost uimită.”
Roslyn Curry, fizioterapeut

„Am aflat că trauma poate afecta fiinţa umană la toate nivelurile – trup, suflet şi duh – şi lucrul acesta mi-a schimbat felul de a gândi… În acele momente atmosfera din încăpere era încărcată de teamă şi veneraţie.”
Medicul Catherine Hayes B.Med. [Hons.], Newcs., D.R.C.O.G. [U.K.],
Dip.Psych.Onc. [Melb.]

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lynda”
error: Continutul este protejat!
Lynda
36,00 lei