Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sejur de Ucenicizare și Vindecare

Este important ca persoanele care se înscriu la evenimentele noastre să știe că pentru noi Biblia reprezintă autoritatea în ceea ce privește convingerile și conținutul învățăturii.

Bazele credinței

Dumnezeu este Trinitate. Dumnezeu Tatăl îi iubește pe toți oamenii. Dumnezeu Fiul, Isus Cristos, este salvator și vindecător, domn și rege. Dumnezeu Duhul Sfânt locuiește în temple vii, împuternicind lucrarea Mântuitorului. Biblia este autoritatea inspirată în mod divin în ce privește credința, doctrina și conduita, fiind baza oricărei învățături.

Ce este un Sejur de Ucenicizare și Vindecare?

Evenimentul Sejur de Ucenicizare și Vindecare cuprinde 3 zile și are următoarea structură:

Sesiuni de învățătură despre iertare, respingere, Domnia lui Isus, lucrarea Duhului Sfânt și restaurare din eșec

Slujire personală într-un mediu confidențial

Timp de reflecție

Ce înțelegem prin cuvântul vindecare?

Definiția vindecării este simplă: credem că vindecarea este lucrarea supranaturală a lui Dumnezeu, prin care El aduce ordinea Sa în viața unei persoane. Vindecarea presupune examinarea rădăcinii problemei – confruntarea cu orice neiertare, păcat, rană sau drept al celui rău. Ajutăm persoana să își aducă problemele înaintea lui Isus Cristos prin mărturisire, pocăință, iertare și asumarea unor alegeri corecte, apoi ne rugăm ca Dumnezeu să facă lucrările Sale în viața acelui om. Nu abordăm vindecarea dintr-o perspectivă ciudată sau excentrică, vindecarea este pur și simplu ucenicizare.

error: Continutul este protejat!