Skip to content Skip to footer
Plasarea unei comenzi

Pasul 1: Căutati cartea care vă interesează. Cărtile pot fi căutate atât prin motorul de căutare intern (dreapta-sus în pagină), cât și după categorie. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre o carte, faceți click pe titlu sau pe imaginea copertei.
Pasul 2: Dacă doriți să cumpărați un anumit produs, completați căsuța cu numărul de bucăți dorite și apăsați butonul Adaugă în cos. Din acest moment, produsul dorit se află în coșul dumneavoastră. Din orice pagină, dacă doriți să vedeți conținutul coșului de cumpărături, faceți click pe butonul Vezi coș sau Coșul meu.
Pasul 3: Pașii 1 și 2 se repetă până aveți în cos toate produsele dorite.
Pasul 4: Se apasă butonul Continuă plata sau Plasează Comanda, din pagina Coșul meu, deschizându-se astfel un formular pe care trebuie să-l completați. Dacă doriți factură trebuie să completați și câmpul referitor la numele firmei și tot aici și codul fiscal al acesteia.
Pasul 5: În partea de jos apare comanda dumneavoastră. 
Pasul 6: 
Se apasã butonul Plasare comandă, deschizându-se pagina de confirmare a comenzii dvs. Pe această pagină vor fi afișate datele dvs. și produsele comandate.
Pasul 6: Din acest moment, comanda dumneavoastră este preluată și urmează să fie onorată. Cumpărătorii din România fac plata ramburs, la ridicarea coletului.

error: Continutul este protejat!