Skip to content Skip to footer
Termeni și condiții

Vă mulţumim pentru interesul faţă de cărţile Editurii Elpis şi activitatea ELPiS Locul Speranței. Vizitarea acestui site este echivalentă cu acceptarea următorilor termeni:

Descrierea serviciului

Site-ul prezintă produsele Editurii Elpis și administrează serviciile puse la dispoziția utilizatorilor. Utilizarea prezentului site echivalează cu acceptarea acestor Termeni și condiții practicate de Editura Elpis și ELPiS Locul Speranței.

Editura Elpis depune toate eforturile pentru a se asigura că informația publicată pe acest site este corectă. Cu toate acestea, Editura Elpis nu își asumă nicio responsabilitate pentru corectitudinea informației sau pentru conținutul acesteia. Utilizatorii care se bazează pe aceasta informație își asumă toate riscurile în această privință.

Drepturi de autor

Editura Elpis deține drepturi de proprietate asupra conținutului serviciilor și produselor puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul site-ului. Reproducerea fără acordul Editurii a conținutului site-ului (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum și orice alte date) parțial sau integral este considerată infracțiune și pedepsită conform legislației în vigoare. Toate drepturile sunt rezervate. Conținutul site-ului este apărat de legea română și convențiile internaționale pentru protecția drepturilor de autor. Informațiile despre cărți, autori și preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere și, de asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanentă în stoc a tuturor cărților ori produselor afișate.

Practici generale privind serviciile site-ului

Editura Elpis poate stabili un set de practici generale și limitări privind folosirea serviciilor. Accesarea contului este considerată autentificarea realizată cu succes, folosind numele de cont și parola.

Modificări ale serviciului

Site-ul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment, sau la un anume interval de timp, sau să întrerupă temporar ori permanent serviciile puse la dispoziție (în totalitate sau numai în parte) cu sau fără o notificare prealabilă. Site-ul nu este răspunzător față de dumneavoastră sau orice terță persoană sau instituție pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a serviciilor disponibile.

Încetarea colaborării

Editura Elpis nu va fi răspunzătoare față de dumneavoastră sau orice terță parte în orice mod, pentru interzicerea și/sau ștergerea contului și a accesului la serviciile puse la dispoziție. Site-ul își rezervă dreptul verificării la înregistrare a conturilor și își rezervă dreptul (nu și obligația) pentru sine și pentru orice persoană desemnată de Editura Elpis, de a refuza sau șterge, după cum crede de cuviință, orice cont disponibil prin intermediul său. Editura Elpis are dreptul de a șterge orice cont care violează Termenii și condițiile sau este în alt mod incompatibil cu scopul acestui site.

Publicitate și promoții

Editura Elpis poate rula campanii publicitare pe site. Odată cu crearea contului, acceptați că site-ul are dreptul de a rula astfel de campanii publicitare. Tipul, modul și mărimea spațiului alocat pentru publicitate de către site pot fi schimbate de către Editura Elpis la orice moment cu sau fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. Ați luat la cunoștință și sunteți de acord cu derularea acestor campanii pe site.

Atenție! Promoțiile făcute de Editura Elpis nu se cumulează între ele, reducerea cea mai mare primează!

Garanţii

Editura Elpis garantează expedierea cărţilor comandate în perfectă stare, ambalate corespunzător pentru a nu fi deteriorate în timpul transportului. Editura Elpis nu-şi poate asuma răspunderea pentru deteriorări ale cărţilor cauzate de evenimente independente de editură: transport în condiţii improprii, manipulare defectuoasă, inundaţii, incendii, acte de vandalism etc.

Linkuri

Editura Elpis nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosită de dumneavoastră pentru comunicare. Editura Elpis nu poate fi făcută responsabilă pentru nicio pagubă adusă echipamentului dumneavoastră, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini sau fișiere de pe acesta. Este necesar acordul nostru pentru a lega acest Site cu alte site-uri. Editura nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Limitări ale răspunderii

Site-ul nu va fi răspunzător pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat, la pagube pentru pierderi de profit, posibilități de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar dacă Editura Elpis a fost înainte informată de posibilitatea apariției unor asemenea pierderi), rezultând din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor; (2) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastră; (3) declarații sau acțiuni ale oricărei terțe părți asupra serviciilor site-ului; sau (4) orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

Vă rugăm să ne aduceți la cunoștință orice încălcare a acestor Termeni și condiții la următoarea adresă: contact@elpis.net.

Orice conflict apărut între Editura Elpis și clienții noștri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă. Dacă acest lucru nu e posibil, se vor aplica prevederile legale din domeniu.

error: Continutul este protejat!