Skip to content Skip to footer

Respingerea – Acceptarea plină de dragoste a lui Dumnezeu

36,00 lei

Această carte este scrisă cu scopul de a te ajuta să înțelegi corect dragostea și acceptarea lui Dumnezeu și să identifici ce anume ți-a slăbit abilitatea de a trăi cu deplină încredere în extraordinarul adevăr: anume că ești de mare preț pentru Dumnezeu și că El te acceptă necondiționat.

Read more

Informații suplimentare

Greutate 300 g
Dimensiuni 21 × 14 cm
SKU: 14 Categorii: , Etichetă: Product ID: 1289

Descriere

Descriere

Nu suntem străini de problema respingerii; experiențele personale în acest sens și-au lăsat o amprentă puternică asupra multora dintre noi. Trăim într-o lume care pretinde foarte mult din partea noastră: ne cere să fim „suficient de buni” pentru a fi apreciați sau să fim vrednici de a fi „băgați în seamă”. Mulți dintre cei care dau greș în încercarea lor de a atinge ceea ce pare să fie standardul impus pentru acceptare se consideră complet inacceptabili; poate chiar „rebuturi”. Iar alții se luptă pentru un minim de acceptare, încercând cu disperare să-i mulțumească pe cei din jurul lor.

Aceste respingeri din trecut au semănat în noi convingeri despre cine merită să fie acceptat și iubit, convingeri care ne împing să-i judecăm pe alții care, la rândul lor, ne judecă pe noi și adesea ne întăresc convingerile despre propria noastră neacceptare. Cel mai dăunător efect al acestor experiențe este probabil acela că experiențele trăite ne pot face să presupunem că Dumnezeu ne evaluează în același mod – ceea ce e complet greșit!

Adevărul este că marea dragoste a lui Dumnezeu pentru noi nu este nicidecum condiționată de ceea ce facem: El este veșnic neschimbat și constant în dragostea pe care o are pentru noi. Totuși, realitatea dură este că, în ciuda celor mai bune eforturi ale noastre de a crede acest adevăr, se pot naște îndoieli, în special în momentele de nesomn din timpul nopții, atunci când simțământul propriei nevrednicii ne năpădește și sentimentele de respingere ne copleșesc. Cum se face că, deși s-ar putea să înțelegem rațional Cuvântul scris, tânjirea noastră după certitudinea dragostei și acceptării lui Dumnezeu din adâncul ființei noastre nu este satisfăcută?

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Respingerea – Acceptarea plină de dragoste a lui Dumnezeu”
error: Continutul este protejat!
Respingerea – Acceptarea plină de dragoste a lui Dumnezeu
36,00 lei