Skip to content Skip to footer

Ghidul de la A la Z al lucrării de vindecare

60,00 lei

Cartea de față este absolut unică. E un dicționar de la A la Z, o lucrare de referință. Trebuie să fie, așadar, o carte cuprinzătoare și, sperăm, o resursă accesibilă, nu-i așa? Va trebui să-ți pună la dispoziție minimul ireductibil pe care trebuie să-l știi, să fie succintă, instructivă și judicioasă, nu-i așa?

Într-adevăr, ai pe deplin dreptate în toate aceste privințe, pentru că această carte satisface toate aceste așteptări. Mai e ceva. Este singura scriere de la A la Z, pe care am citit-o, care merge efectiv de la A până la Z. Da, ea va fi resursa pastorală și biblică de referință spre care te poți îndrepta cu referire la orice aspect legat de vindecare, la orice expresie sau termen relevant, la orice subiect sau temă care-ți vine în minte… și, apropo, vei găsi pe paginile ei mult mai multe lucruri decât cele care și-au făcut vreodată apariția pe radarul tău spiritual.

Informații suplimentare

Greutate 400 g
Dimensiuni 24 × 17 cm
SKU: 35 Categorie: Product ID: 4643

Descriere

Descriere

Modul în care văd eu lucrurile și recomandarea mea cea mai serioasă este ca, în loc să așezi volumul acesta în secțiunea cărților de referință, să deschizi imediat la litera „A” și să începi să o citești, pagină cu pagină, până la „Z”, așa cum ai citi orice altă carte. Știu că nu așa se citește un ghid de la A la Z, însă acesta nu este un dicționar obișnuit! Departe de a-ți da impresia că treci de la un lucru la altul, urmând succesiunea alfabetică, vei descoperi, așa cum mi s-a întâmplat și mie, o prezentare uimitor de bine interconectată și ierarhic  organizată a adevărului. Structura cărții te obligă să faci tu însuți legăturile și te invită să treci cu înțelepciune și cu sârg de la un adevăr la altul, de la o anumită explicație la o anumită experiență, de la o anumită nevoie a unor oameni la o anumită soluție, de la o anumită rugăciune la un anumit răspuns, de la o anumită boală la o anumită vindecare, de la o anumită formă de robie la o anumită formă de eliberare.

Read more

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ghidul de la A la Z al lucrării de vindecare”
error: Continutul este protejat!
Ghidul de la A la Z al lucrării de vindecare
60,00 lei