Skip to content Skip to footer

Legături sufleteşti – Liantul nevăzut al relațiilor

36,00 lei

Când ne dăm seama că relaţiile presupun mai mult decât o simplă apropiere fizică între două persoane, începem să înţelegem că unele relaţii ne pot afecta viaţa în mod negativ. S-ar putea să descoperim că suntem răniţi şi înlănţuiţi, aflându-ne într-o robie din care Dumnezeu vrea să ne elibereze. Această forţă nevăzută care ne leagă în relaţii greşite poate fi descris ca o legătură sufletească păcătoasă. Este o legătură pe tărâm spiritual, care îşi exercită influenţa asupra sufletului.

Informații suplimentare

Greutate 250 g
Dimensiuni 21 × 14 cm
SKU: 11 Categorii: , Etichetă: Product ID: 1275

Descriere

Descriere

Cartea de faţă ilustrează modul în care se creează legăturile sufleteşti, atât cele corecte, cât şi cele incorecte, examinând posibilitatea de a fi afectaţi de acestea, adesea la nivel profund, în viaţa de zi cu zi. Descoperă cum poţi să scapi de legăturile sufleteşti păcătoase, şi trăieşte miraculoasa experienţă a libertăţii şi a vindecării pe care ţi-o oferă Dumnezeu. Învăţătura este de o importanţă vitală pentru cei interesaţi în a ajuta persoanele care se luptă să scape de consecinţele implicării în relaţii dificile sau păcătoase.

Cartea de faţă face parte din seria „Adevăr şi libertate”, promovată de editura ELPIS, având la bază binecunoscutele cursuri ale programului de ucenicizare şi de consiliere prin rugăciune, Ellel Ministries International.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Legături sufleteşti – Liantul nevăzut al relațiilor”
error: Continutul este protejat!
Legături sufleteşti – Liantul nevăzut al relațiilor
36,00 lei