Skip to content Skip to footer

Pericolele metodelor alternative de vindecare

36,00 lei

Mulţi oameni par dezamăgiţi de medicina modernă. Există o tendinţă crescândă, ca atunci când căutăm un răspuns la problemele vieţii, să apelăm la metode alternative de vindecare, foarte adesea bazate pe filosofii şi practici religioase străvechi. În ciuda uimitoarelor progrese ştiinţifice făcute în domeniul medicamentelor şi a tratamentelor, care le-au adus o considerabilă uşurare celor bolnavi, o concepţie tot mai răspândită este aceea că adesea, medicamentele moderne nu ating rădăcina problemei. De fapt, multe persoane simt că efectele secundare ale medicamentelor prescrise pot de multe ori agrava şi mai mult situaţia.

Read more

Informații suplimentare

Greutate 250 g
Dimensiuni 21 × 14 cm
SKU: 13 Categorii: , Etichete: , Product ID: 1286

Descriere

Descriere

În această carte vom susţine credinţa în Isus ca fiind cel mai bun mod de a întregi tratamentul de obicei excelent furnizat de practica medicală obişnuită, bazată pe ştiinţă. Dar, evident, pentru mulţi oameni există ceva foarte atrăgător în antichitate sau în misticismul din spatele nenumăratelor remedii alternative sau complementare oferite în zilele noastre. Multe dintre aceste metode sunt descrise ca aducând vindecare trupului, minţii şi spiritului, dar sunt ele oare modalităţi sigure prin care să căutăm restaurarea bunăstării noastre spirituale?
În apropierea locuinţei noastre, au apărut în ultimii ani câteva reclame pe autostradă care promovează îndeosebi anumite remedii chinezeşti care afirmă că redau echilibrul şi sănătatea fiecărei părţi ale trupului. La televiziune, în articole din reviste şi chiar în sala de operaţie tratamentele medicale alternative par să aibă parte de o tot mai mare recunoaştere şi credibilitate.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pericolele metodelor alternative de vindecare”
error: Continutul este protejat!
Pericolele metodelor alternative de vindecare
36,00 lei