Skip to content Skip to footer

10 minciuni pe care le cred bărbaţii

36,00 lei

J. LEE GRADY este autor de cărţi, jurnalist premiat, pastor ordinat şi director al Proiectului Mardoheu, o lucrare internaţională care combate abuzul asupra femeilor. Este autorul a patru cărţi, inclusiv 10 Minciuni care se spun femeilor, în biserică (10 Lies the Church Tells Women), şi a lucrat ca editor al revistei Charisma timp de 11 ani. Lee şi soţia lui, Deborah, au patru fete.

Informații suplimentare

Greutate 300 g
Dimensiuni 21 × 14 cm
SKU: 6 Categorie: Etichetă: Product ID: 1261

Descriere

Descriere

Ce îl face pe bărbat să fie bărbat?

În fiecare zi cultura noastră disfuncţională trimite semnale confuze despre masculinitate, iar noi suntem bombardaţi cu mesaje care încearcă să ne stabilească standardele.

• Lumea sportului ne spune că masculinitatea autentică este legată de puterea fizică şi de câştigarea meciului.
• Lumea finanţelor ne sugerează că valoarea noastră este legată de mărimea sumelor din conturile noastre bancare, de suprafaţa locuinţelor şi de marca şi modelul maşinilor pe care le posedăm.
• Hollywoodul ne spune că reala masculinitate se măsoară prin dibăcia noastră în domeniul sexual.

Dar, dacă suntem sinceri, trebuie să recunoaştem că MUŞCHII, BANII şi PARTENERELE SEXUALE MULTIPLE nu ne califică pentru adevărata masculinitate. Măsura unui bărbat veritabil nu are nimic de-a face cu standardele culturale superficiale.

J. Lee Grady a petrecut zece ani combătând cu mult curaj abuzul femeilor în peste 24 de ţări şi a văzut personal cum se luptă bărbaţii în căsnicia, familia, prieteniile şi în cariera lor din cauza mentalităţilor greşite pe care le-au preluat din cultura în care trăiesc. În 10 minciuni pe care le cred bărbaţii, el demască aceste minciuni şi oferă răspunsuri practice pentru orice bărbat care se zbate să-şi descopere adevăratul scop în viaţă şi adevărata identitate.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „10 minciuni pe care le cred bărbaţii”
error: Continutul este protejat!
10 minciuni pe care le cred bărbaţii
36,00 lei