Skip to content Skip to footer

DVD+Ghid de studiu Trăieşte-ţi viaţa!

50,00 lei

Seria de DVD-uri conţinând 18 sesiuni Trăieşte-ţi viaţa! predată de Peter Horrobin explorează importante chestiuni de viaţă cu care noi, toţi creştinii, ne confruntăm. Folosind mărturii din viaţa reală, pilde şi ilustraţii, Peter ne clarifică unele aspecte şi ne ajută să le înţelegem, ceea ce te va încuraja şi te va ajuta să descoperi cum îţi poţi trăi viaţa din plin!
Seriile de DVD-uri, împreună cu acest ghid de studiu şi cartea Trăieşte-ţi viaţa!, de Peter Horrobin, sunt o resursă minunată care va stimula creşterea personală şi sunt ideale pentru a fi folosite într-un grup mic al bisericii locale.

Trăieşte-ţi viaţa!
Ghid de studiu

Un ghid practic ce însoţeşte seria de DVD-uri Trăieşte-ţi viaţa! şi oferă un cadru de studiu şi aplicaţii practice la nivel individual sau de grup

Informații suplimentare

Greutate 400 g
Dimensiuni 25 × 15 cm

Stoc epuizat

SKU: 18 Categorii: , , Etichetă: Product ID: 1302

Descriere

Descriere

Acest ghid de studiu a fost scris pentru a ajuta persoane şi grupuri să beneficieze cât mai mult posibil de seriile de DVD-uri Trăieşte-ţi viaţa! Acest ghid nu s-a dorit un set de informaţii comprehensive care să acopere tot materialul, ci are rolul de a rezuma principalele idei biblice şi învăţături şi de a asigura un cadru pentru studiu şi aplicaţii practice la nivel individual sau de grup.

Grupuri
Dacă studiaţi materialul într-un grup, poate veţi dori:
• Să citiţi împreună versetele cheie.
• Să treceţi în revistă învăţăturile de bază şi să discutaţi orice întrebări pe care le are cineva pentru a clarifica orice neînţelegeri care ar putea să apară în grup.
• Să acordaţi oamenilor câteva minute în care să-şi noteze gândurile referitoare la unul sau mai multe subiecte pentru discuţiile în grup şi apoi să dedicaţi un timp comentariilor şi discuţiilor libere.
• Să încurajaţi oamenii ca după întâlnirea de grup să recitească capitolul corespunzător din cartea Trăieşte-ţi viaţa! de Peter Horrobin.

Individual
Dacă studiezi materialul de unul singur, poate vei dori:
• Să studiezi lectura recomandată.
• Să meditezi sau să-ţi notezi gândurile referitoare la subiectele pentru discuţiile în grup.
• Să reflectezi într-un spirit de rugăciune la sugestiile de meditaţie şi aplicaţie personală.
Citeşte capitolul corespunzător din cartea Trăieşte-ţi viaţa! de Peter Horrobin.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DVD+Ghid de studiu Trăieşte-ţi viaţa!”
error: Continutul este protejat!
DVD+Ghid de studiu Trăieşte-ţi viaţa!
50,00 lei

Stoc epuizat