Skip to content Skip to footer

Descoperă vindecarea și libertatea

36,00 lei

Obiectivul lucrării intitulate Descoperă vindecarea și libertatea este acela de a te ajuta să aplici soluțiile transformatoare ale lui Dumnezeu, soluții care îți pot schimba viața și starea și care au menirea de a-ți rezolva multe dintre problemele vieții cauzate de evenimentele de zi cu zi. Sunt soluții care te vor ajuta să așezi o temelie solidă pentru toți anii care-ți stau în față.
Mă rog ca, oriunde ești și oricare sunt împrejurările vieții tale, să găsești în aplicarea principiilor expuse în Descoperă vindecarea și libertatea o binecuvântare bogată și transformatoare.

Peter Horrobin

Informații suplimentare

Greutate 250 g
Dimensiuni 21 × 14 cm
SKU: 41 Categorii: , , Product ID: 12620

Descriere

Descriere

Fiecare dintre noi poartă cu sine amintiri ale binecuvântărilor, dar și ale durerilor; ale binelui, dar și ale răului. Rănile nevindecate din trecut pot fi piedicile de astăzi, care au puterea de a ne restricționa viitorul. Iar dacă istoria familiei noastre și experiențele vieții ne-au adus în situația de a avea nevoie de vindecare, atunci, fără satisfacerea acestei nevoi, viziunea noastră privitoare la viitor ar putea fi acoperită de nori, rodnicia noastră ar putea fi restricționată, iar realitățile vieții ar putea rămâne cu mult în urma viselor și a expectanțelor noastre.

Deși vindecarea creștină include rugăciunea pentru vindecarea bolilor fizice, ea este mult mai largă în aplicația și semnificația ei. Și, după cum un medic trebuie să ne examineze suferința fizică, înainte de a putea începe tratamentul, tot așa și noi trebuie să știm dacă în viața noastră e ceva în neregulă din punct de vedere spiritual, pentru ca astfel să putem descoperi cum se putea îndrepta. Abia atunci ne putem începe călătoria către plinătatea și libertatea pe care Dumnezeu le-a promis în Cuvântul Său.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Descoperă vindecarea și libertatea”
error: Continutul este protejat!
Descoperă vindecarea și libertatea
36,00 lei